FARTFYLLDA SOMMARHELGER

 
Midsommarhelgen var faktiskt riktigt lyckad, även om hela lördagen gick åt att sitta under regnskydd. Det blev en massa lekar, god mat, skratt, bastu och tilåme ett dopp i havet!
 
 
Fick finbesök av klasskompisarna under sommarens (förmodligen) varmaste helg! Vi var helt genomsvettiga då bilden till vänster togs, men inte sänkte det humöret inte! Saknar nog mina Åbovänner en hel del, men snart börjar vår praktik och de flesta av klasskompisarna kommer till Vasa, kul!
 
 
En annan helg samlades bekanta och mindre bekanta i Petalax på Alex & Axels sommarfest. Det blev återigen lekar, mat och simhopp (vissa finare än de andra ↑). Vissa åkte hem för att sova och andra, som jag och Tony, klev i bakluckan på bilen och somnade där. Var faktiskt mycket mysigare än jag hade tänkt mig!
 
 
Hann också en sväng via Åbo med yngsta systern, och helgen där efter har vi åkt runt på olika villor. 
 
 
Traskade till Zip Adventure Park för andra gången i sommar, men den här gången med Tony. Han förvandlas annars till den duktigaste klätterapan uppe bland träden! Nästan så man själv inte hann med! 
På söndag åkte vi också en sväng till Lappajärvi med syskonen och Tony för att fira mommo som fyllde 80! Innan vi satte oss i den kokheta bilen för att köra hem till Vasa igen, så var vi via simstraden nära mommos. Hoppas verkligen att jag hinner spendera mera tid i Lappajärvi innan jag åker tillbaka till Åbo. 

Kommentera här: