FRÅN ÅBO TILL VASA

 
De sista veckorna i Åbo åt vi verkligen gott! Fick smaka torsk som Tony hämtat från Norge, och gjorde en massiv kycklingsallad av leftovers som hittades i kylen. Sista veckan hämtade jag lite inspiration från spinningpassen i Åbo, och nu har jag en plan på hur mina egna pass kommer att byggas upp!
 
Här emellan har jag hunnit flytta hem till Vasa och småningom vänja mig vid att bo med familjen igen. I helgen har jag hunnit på möte, uteservering och fira morsdag, mysigt! Det är ändå (för) mycket på gång med nya gympass som ska planeras, vikariat och halvfärdiga skolarbeten. Har aldrig lämnar in något efter deadline, men nu just är det en omöjlighet att skrapa ihop nästan tio sidor på ett dygn. 
 

FYRA DAGAR KVAR I ÅBO

 
En tent, två essäer och en sammanfattning - sen är jag klar med studierna för den här våren! Där emellan  måste jag hinna packa, scanna in material till sommarens kurs och helst tillbringa lite mer tid i min fina studiestad, innan jag sedan åker till Vasa över sommaren. Förra sommaren hade vi som plan med mamma att åka över en helg ner till Åbo, men det blev aldrig av, så i sommar ska vi fullborda vår plan om att bila ner till Åbo, se någon mysig sommarteater och sitta vid åbåtarna!