FEMSTJÄRNIG VECKA

 
Bortsett från en helvetesessä som jag skrivit i helgen, så får den här veckan fem av fem guldstjärnor. Har hunnit träffa Iréne kring en kaffekopp vid Café Art, fira min födelsedag, träna & ta en välförtjänt promenad längs med ån i det soliga söndagsvädret. Livet är, som vår vän Hanna sku säga: gårrhärligt

BASTILLE & JUBILEUMSFEST

På onsdag var det äntligen dags att ta sitt pick och pack, hoppa på onnibus och åka iväg till Helsingfors. Väl framme i Helsingfors mötte jag upp Sofia & Jenny, och vi letade upp ett mysigt lunchställe där vi sedan satt i flera timmar diskuterandes dittan och dattan. Efter lunchen åkte vi till Nellis lägenhet där vi fixade oss inför konserten! Sen var det bara att söka sig till spårvagnen som tog oss till Helsingin jäähalli och Bastille! Superfin konsert med både gamla och nya låtar, taggade fans och extra peppade bandmedlemmar, som på grund av kvinnodagen bjöd publiken på blommor. 
 
 
Efter Helsingfors åkte jag upp till Vasa för att fira FSLF som fyller hela 50 år. Intensivt veckoslut med program både lördag och söndag, men roligt hade vi! Ni kan ju bara tänka er en massa fina människor plus sång, dans, skratt och lite alkohol.. det kan ju bara int bli fel!

SYSKON, HOHTOGOLF & KONSERT

 
I torsdags fick jag besök av mina två yngsta syskon. Ett år sedan de varit här sist, så tyckte det var på tiden att de hälsade på! I torsdags blev det alltså syskonmys på hög nivå med tacos, batatfranskisar och disneyfilm. På fredag for vi en sväng till mylly och på kvällen for jag, Tony och syskonen på hohtogolf
 
Sofia fattades från syskonskaran i helgen, men på onsdag åker jag iväg till Helsingfors där Sofia redan väntar på mig! På onsdag kväll blir det alltså äntligen dags för BASTILLE! Efter konserten åker jag iväg till Vasa och där nalkas det jubileumsfest. Nästa vecka blir alltså fullt av festligheter och glatt humör, så taggad!