VECKAN SISÅDÄR KORT

 För en vecka sedan, förra söndagen, tog vi äntligen tag i saken och träffades med korsholmsflickorna, (vet int vad jag ska kalla er) och brunchade ordentligt i nästan fem timmar. Ni kan ju bara ana hur mycket mat man hinner trycka in i magen på den tiden... Riktigt lyckad start på den söndagen alltså!
 
 På tisdag hade vi Östsveas Höstmöte där vi bland annat valde en ny styrelse, hurra! Hela styrelsen för 2016 avgår, vilket är lite sorligt med tanke på hur roligt vi har haft det i år! Nästa år blir det ändå ny styrelse och nya utmaningar för mig (klyschigt much)! Efter mötet satt vi och diskuterade i flera timmar om skidresor och allt möjligt annant mysigt. 
 
Ingen har väl missat Black Friday som har krypit till Finland med stormsteg? Skippade dock shoppingen på fredag med tanke på all rusning, så trotsade till stan på lördag istället. Stan var ju lika proppfull som på fredag eftersom att Åbo hade julöppning, och alla verkade vara lika taggade på julshopping som jag! 
 
Som mina kära medstuderande vet så borde jag inte sitta och skriva blogginlägg, utan använda mina sista timmar av söndagskvällen till att läsa på morgondagens läxor. Ska trots allt packa gymväskan och hoppas på att jag är pigg efter gymmet och orkar ta tag i livet då jag kommer hem. Skottsäker plan sku jag säga. 

ÅRETS FÖRSTA GLÖGGKOPP

 
Efter nästan 7 dagar liggandes i sängen med feber så ska jag äntligen få sminka mej, dra på mig något annat än pyjamas och fara iväg till Skärgårdsbaren på möte. Lite taggad på att se hur det ser ut i den nyöppnade baren som alla pratar om! Har kämpat med kompensationsuppgifter hit och dit, så ikväll skulle det vara passande med ett glas glögg eller nåt annat mysigt. Fingers crossed att di bjuder på glögg vid Skärgårdsbaren ikväll!