SYSKONFOTOGRAFERING

Nelly kom på idén om syskonfotografering under en brunch, och vips så befann vi oss nästa dag ute i skogen på fotograferingsuppdrag. Hon är nog så himla duktig på att fotografera och våra föräldrar fick en helt super julklapp!
 
Mer bilder hittar ni på instagram: @clickbynelly → In och kika!

CHOKLAD, CHILL & SKAM

Efter att jag för en vecka sedan lämnade in de sista skoluppgifterna så har jag inte ens öppnat datorn. Har bara koncentrerat mig på att städa och fixa inför jul, bakat, njutit av tiden med släkt och vänner, färgat håret, ätit choklad och suttit uppe på kvällarna och tittat på skam. Har inte ägnat någon tanke åt skolarbete den senaste veckan, vilket är ganska så skönt. Nu börjar dock de små rösterna i bakre huvudet säga att upp och hoppa Julia. Får se om jag får något gjort den här veckan eller om jag bara föredrar choklad, chill & skam.  

LILLAJULSFEST

 
 
Tänkte pigga upp vår decemberlördag med styssen och traska iväg på lite hohtominigolf, eftersom att nästa styrelse snart tar över och det här var en av våra sista aktiviteter tillsammans! Minigolfbanorna på det här stället var helt awesome, aldrig sett något liknande med spökhus och banor som skriker åt en när man missar, haha. Skrattade och skrek turvis genom banorna. 
 
 
Efter minigolfrundan så traskade vi till skärgårdsbaren, satt oss runt ett litet bord inuti en liten båt och hämtade några drinkar att smutta på. Vi hann leka några lekar, fundera kring livets stora frågor och stressa tillsammans inför nästa veckas kommande tenter. I det här skedet av kvällen så var det ändå strunt sammaom vi har hundratals kommande tenter och deadlines nästa vecka. Jag bara njöt av att umgås med mina klasskompisar. Jag tar allt det där med stress och skola på måndag!